Avicii – Heaven (Official Single)

Carl Falk, cel cu care Avicii a lucrat in ultimii ani, a dezvaluit ca lucreaza la mai multe piese nelansate de Avicii in timpul vietii sale, inclusiv piesa ‘Heaven‘, colaborarea cu Chris Martin.

„Heaven” este a treia piesa de pe albumul post-mortem Avicii, ”Tim”, fanii din 17 tari, printre care si Romania, vor putea sa comunice prin muzica si sa asculte, in premiera, fragmente din piesele inca nelansate.

Carl a făcut si o declaratie emotionanta: „Ieri a fost o zi ciudata si emotionanta in atat de multe feluri incercand sa termin aceste piese. Nu este la fel sa nu te am langa mine. Imi este dor sa stai peste umarul meu si sa pui la indoiala fiecare detaliu si lucru minor dintr-o piesa”.

In 2015, Avicii a cantat in premiera piesa „Heaven” alaturi de Simon Aldred. In 2016 a facut o alta varianta a piesei, de data aceasta cu un alt cantaret, Carl Falk. Nicky Romero a cantat piesa aceasta in memoria lui Avicii in timpul Kingsland Festival din 2018.

Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii, a murit pe 20 aprilie la vârsta de 28 de ani după ce s-a sinucis în camera lui de hotel din Muscat, Oman.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.