Beneath the Leaves (2019) – Official Trailer

Printre alte nenumarate persoane, patru copii orfani dintr-un mic oras sunt rapiti de James Whitley, un psihopat deranjat. Planul sau grotesc de a-i ‘reuni’ pe copii cu parintii lor decedati, este dat peste cap atunci cand copiii reusesc sa scape, iar el este arestat. Douazeci de ani mai tarziu, Whitley reuseste sa fuga in timpul unui incendiu in inchisoare si decide sa-si vada misiunea sa dusa la sfarsit.

Detectivul Larson, unul dintre victimele anterioare ale lui Whitley, care acum este politist, este eliminat de la caz din cauza impartialitatii, lasand-o pe partenera sa care ii este si iubita, detectivul Shotwell, sa rezolve cazul. Plin de manie si cu sansa de a se razbuna pe psihopatul Whitley, detectivul Larson porneste in urmarirea acestuia pe cont propriu doar pentru a cadea in aceeasi capcana de unde a reusit sa scape atunci cand era copil.

Thriller | 8 Februarie 2019 (VOD)

Actori: Mira Sorvino, Lydia Hearst, Jena Sims, Christopher Masterson, Kristoffer Polaha
Regizor: Adam Marino
Scenarist: Naman Barsoom, Daniel Wallner, Mark Andrew Wilson
Studio: Reel Fire Entertainment

Twenty years after being incarcerated for attempting to murder 4 boys, a deranged psychopath escapes prison to seek revenge on the victims that got away.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.