Blazon OneShot – Purtati De Vant (videoclip)

Blazon, nou intrat in echipa Red Clover Media, a lansat single-ul “Purtati de vant”, o piesa compusa in totalitate de catre artist ce a avut premiera joi 14 noiembrie, odata cu lansarea videoclipului.
Blazon_OneShot_Purtati_De_Vant
<<Purtati de vant” este o poveste fara un target de varsta, pentru toata lumea, cu scopul de a pune accent pe faptul ca lucrurile cu adevarat importante nu se gasesc intr-o lume artificiala unde egoul ne pune piedici in drumul catre fericire.
Mesajul din spatele piesei este menit sa intareasca ideea ca oamenii trebuie sa creada in visul lor, sa nu isi impuna bariere si sa faca mereu ceea ce le spune sufletul. Iar cei mici sunt ambasadorii ideali si le multumesc ca m-au ajutat sa transmit acest mesaj>>, a spus Blazon.

Videoclipul este o productie Red Clover Media in regia lui Alin Surdu si a fost filmat pe parcursul a trei zile in diferite locatii din Bucuresti.
Blazon, cunoscut si ca OneShot, a inceput sa se faca remarcat iubitorilor de gen incepand cu anul 2004 cand, alaturi de Click, a pus bazele formarii proiectului Camuflaj. A urmat apoi o serie de colaborari cu artisti de marca dintre care ii amintim pe GuessWho, Vescan, F.Charm, Bibanu MixXL sau Yolo, colaborari ce l-au propulsat rapid in atentia ascultatorilor de hip-hop.

Share Button

Leave a Reply