Concert Trupa ACCES – Zilele Periamului (2013)

Trupa ACCES a fost invitata (pe ultima suta de metri, cei drept) sa concerteze la Zilele Periamului din acest an. Bogdan (Adam Red, 24 ani), Sorin (Bob’ G, 25 ani) şi Andrei (Siko, 24 de ani) formeaza trupa ACCES, baieti sunt din vestul tarii (Arad) si sunt la inceput de cariera muzicala in aceasta formula.

Cei trei baieti ai trupei ACCES sunt din vestul țării și au o dorință arzătoare de arăta publicului din România ce știu ei să facă mai bine. Pasiunea lor pentru muzică și dans a început când Bogdan și Andrei aveau 12 ani și au început, în joacă, să se pregătească pentru diverse concursuri. În 2004 au Înregistrat și prima piesa care s-a numit „Nu-mi lua iubirea”. Sorin s-a alăturat trupei în 2007, cand s-au cunoscut la un concurs național de street dance și breakdance.

Trupa s-a numit la început VMC (Von Meister Crew) iar pe parcusul anilor au colaborat cu mai mulți compozitori precum Cosmin Lupan, Paul & Starchild și Mister Z. Au fost invitați la nenumarate evenimente atât în țară cât și în străinătate unde au prezentat mereu momente artistice unice, ce îmbină muzica și dansul.

Dupa toată experiența dobândită, de curând au hotărât să se reinventeze sub numele de Acces, iar primul single lansat sub acest nume este „128„, cel la care au lucrat cu băieții de la Deepcentral.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.