Crush si Alexandra Ungureanu – Nu Am Aripi (videoclip)

crush-si-alexandra-ungureanu-nu-am-aripi
Crush si Alexandra Ungureanu au lansat videoclipul piesei ‘Nu am Aripi’, semnat de regizorul Anthony Icuagu. Clipul prezinta o poveste virtuala de dragoste scrisa chiar de cei trei artisti.

Nu am Aripi este o piesa de stare, pe care am compus-o toti trei si pe care o consideram, de altfel, foarte personala. Ne-am ‘temperat’ un pic dupa abordarea power pe care am avut-o cu ‘Where is the Love’ si ne-am intors la statement-ul nostru preferat: dragostea. Pentru videoclip, insa, directia a fost una conceptuala, o joaca de-a simbolurile, o poveste de dragoste ‘inversata’ si dusa intr-o zona usor mai dark. In mod ironic, insa, sentimentul predominant ramane unul optimist, iar asta se poate deduce cu usurinta din zambetul larg al Alexandrei din finalul clipului. ” @Konstantin (Crush).

Ne-am bucurat de efortul unei echipe foarte frumoase, cu care am colaborat perfect si cu care ne-am inteles minunat. M-a fascinat scenariul si am intrat destul de usor in pielea personajului feminin, a carui poveste de dragoste nu are neaparat un final fericit, dar care, totusi, nu ne face sa ne pierdem increderea in dragoste. Ca imagine, am intruchipat mai multe ipostaze ale feminitatii: sunt puternica, sunt inocenta, iar, in cele din urma, ma intorc la naturalete. Stilistul meu, Cosmin Florea, a avut grija sa ma treaca prin diverse ‘filtre’, cu ajutorul creatiilor spectaculoase semnate Parlor si Iris Serban. Am purtat exclusiv rochii, mai feminine, mai diafane sau mai dramatice. ” @Alexandra Ungureanu.

Share Button

Leave a Reply