Directia 5 – Iti multumesc (videoclip)

Directia 5 au lansat videoclipul piesei ‘Iti multumesc‘, prin care multumeste faniilor pentru cei 20 de ani de activitate, timp in care le-au fost alaturi.

In regia lui Petre Nastase, videoclipul “Iti multumesc” iti da o stare de bine si te incarca cu energie pozitiva, iar imaginile imbinate cu versurile inspirate te fac sa pui mana pe telefon si sa multumesti pe rand oamenilor speciali din viata ta, celor care ti-au fost mereu alaturi.
Videoclipul dIRECTIA 5 se lanseaza cu doua saptamani inainte de spectacolul de la Sala Paltului, ce poarta acelasi nume “Iti multumesc”, concert dedicat tuturor fanilor dIRECTIA 5 in semn de multumire pentru sustinerea oferita trupei in cei 20 de ani de activitate.

Clipul prezinta un colaj din imagini cu tot felul de oameni filmati pe strazi, de toate varstele, care isi exprima multumirea fata de cineva sau ceva. Enjoy !

Biletele pentru concertul dIRECTIA 5 “Iti multumesc” (29 octombrie – ora 19.30, Sala Palatului) se gasesc la Sala Palatului si pe myticket.ro.

Share Button

Leave a Reply