Dj Asher & ScreeN feat. George Hora – Ultima oara

ultima_oara_george_hora
Luna februarie ne aminteste tuturor de povestile de iubire trecute sau prezente, iar in prag de Sf. Valentin, George Hora ne prezinta cel mai nou proiect din care face parte: piesa Ultima Oara alaturi de DJ Asher & ScreeN.
Chiar daca suntem obisnuiti ca piesele de dragoste sa fie ceva mai “soft” George vine cu un nou stil care parge barierele conventionalului, prin combinatia de balada cu ritmuri progressive house. Colaborarea dintre ei a inceput in urma cu un an, odata cu piesa ‘U can do it‘ a Kameliei, iar de atunci Asher & ScreeN lucreaza la diverse proiecte alaturi de echipa Studio 66.

Asher & ScreeN au produs piese pentru numerosi artisti romani printre care si Tom Boxer sau Geo da Silva, dar se pare ca munca in echipa alaturi de George Hora si Kamelia a dat pana acum cele mai multe roade. Piesa Ultima Oara atinge atat latura sensibila a ascultatorilor cat si pofta de dans a clubberilor. George doar ce a finalizat filmarile la videoclipul ‘Noi doi‘ alaturi de Nane, dar se pregateste si de lansarea primului single oficial alaturi de Kamelia.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.