Dream House (2011) – Official Trailer

Editorul Will Atenton renunta la un loc de munca bine platit in New York si se stabileste impreuna cu sotia sa Libby si cele doua fiice ale lor intr-un oras linistit din New England, cumparand o locuinta pe care o considera perfecta pentru noul lor stil de viata.

Ceea ce nu stiu insa sotii Atenton este ca in casa lor de vis s-au petrecut in trecut crime abominabile, o mama si copiii ei fiind impuscati cu sange rece, iar autorul faptei ramanand nepedepsit pentru ca nu a fost niciodata capturat de catre politisti, desi toti localnicii sunt de parere ca asasinul a fost chiar sotul victimei.

Singura persoana care il poate ajuta pe noul proprietar al casei sa solutioneze cazul si sa il impiedice pe criminal sa ucida din nou este misterioasa vecina Ann Patterson, cea care i-a cunoscut bine pe fostii locatari si a fost in relatii de prietenie cu femeia asasinata.

Pe masura ce investigatia intreprinsa de catre Will Atenton si Ann Patterson avanseaza si piesele puzzle-lului se aseaza la locul lor, cresc sansele ca asasinul sa fie adus in fata instantei de judecata inainte de a-si revarsa furia vindicativa asupra actualilor proprietari ai casei. @cinemaRx.ro.

PG-13 | 1h 24min | Drama, Mister, Thriller | 21 Octombrie 2011 (RO)

Actori: Daniel Craig, Rachel Weisz, Naomi Watts, Rachel G. Fox
Regizor: Jim Sheridan
Scenarist: David Loucka
Studio: Universal Pictures

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.