Dredd 3D (2012)

Teritoriul Americii in viitor este un desert nesfarsit. Pe Coasta de Est, incepand din Boston si pana in Washington DC se intinde Mega City One, o metropola imensa, dominata de violenta, unde locuiesc peste 400 de milioane de oameni, intr-o teama perpetua.

Singurii care incearca sa faca ordine in acest haos urban sunt cei supranumiti Judecatorii. Acestia reprezinta intregul sistem: oameni ai legii, jurati, judecatori si calai. Cel mai bun dintre Judecatori este Dredd, caruia Judecatorul suprem ii da o misiune. El trebuie sa testeze un Judecator incepator, pe Cassandra Anderson, care are puteri telepatice. Totul trebuie sa fie de fapt ca o zi de instructie.

Judecatorii sunt in drum spre locul unde a avut loc o crima, in Peach Trees, un zgarie nori de 200 de etaje condus de clanul mafiot al lui Ma-Ma. Atunci cand cei doi Judecători incearca sa-i aresteze pe oamenii lui Ma-Ma, aceasta ordona inchiderea clădirii si Judecatorii se gasesc prinsi intr-o capcana a terorii, cu mafiotii pe urmele lor. Totul se transforma acum intr-o lupta pentru supravietuire. @divercitycafe.ro.

Film Dredd 3D (2012): Ultima Judecata se apropie!
Gen: actiune, sf
Actori: Karl Urban, Rachel Wood, Andile Mngadi, Jason Cope, Emma Breschi, Olivia Thirlby, Lena Headey
Regizor: Pete Travis
Scenarist: Carlos Ezquerra, Alex Garland
Data lansare: 9 noiembrie 2012 (RO)
Studio: DNA Films

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.