Fahrenheit 451 (2018) – Official Trailer

Filmul ‘Fahrenheit 451’ are la baza romanul omonim al scriitorului american Ray Bradbury, publicat in 1953, care este considerat una dintre cele mai bune lucrari ale sale.

Intr-un viitor cand media este un opiaceu, iar istoria este rescrisa si “pompierii” ard carti, Guy Montag, un pompier tanar, incearca sa-si recapete umanitatea.

Jordan este Guy Montag, un tanar pompier care nu-si mai ințelege rolul de om al legii. Certandu-se cu mentorul lui, capitanul Beatty (Shannon), Guy renunta la lumea lui si incearca sa-si recapete umanitatea. Sofia Boutella este Clarisse, o informatoarea prinsa intre interesele opuse ale lui Montag si Beatty. Din distributie mai fac parte Lilly Singh, care o interpreteaza pe Raven, o jurnalista de tabloid care are sarcina de a face propaganda si de a transmite raidurile pompierilor in care ard carti. @hbo.ro.

1h 40min | Drama, Sci-Fi | 19 Mai 2018 (HBO)

Actori: Michael B. Jordan, Michael Shannon, Sofia Boutella, Lilly Singh, Laura Harrier
Regizor: Ramin Bahrani
Scenarist: Ramin Bahrani, Amir Naderi
Studio: HBO Films

In a terrifying care-free future, a young man, Guy Montag, whose job as a fireman is to burn all books, questions his actions after meeting a young girl…and begins to rebel against society.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.