Festivalul Verii Sannicolau Mare 2011 – ziua 1

Festivalul Verii, concerte EXCLUSIV online: Play & Win, Anda Adam, Narcotic Sound & Cristian D, Mirabela Dauer si altii, Sannicolau Mare 2011.

OK, „Festulul Verii” de la Sannicolau Mare s-a aflat la prima editie, un eveniment organizat de catre Consiliul Local si Primaria Orasului Sannicolau Mare, evident.

Evenimentul s-a desfasurat pe parcursul a teri zile si a debutat cu muzica si dansuri populare ale artistiilor localii si nu numai (nu am fost prezent la eveniment).

A doua zi a festivalului (10 iulie) a fost destina tineretului si a debutat cu un concert PLAY & WIN care au intrat in pas alert (la propriu) pe scena.
Acestia au cantat cele mai bune piese ale lor si bineinteles, si ultimul single (aproape ultimul) al lor, „Ya BB”, care a fost interpretat de trei ori.
Spun, in paranteze, aproape ultimul single pentru ca foarte multi nu au stiut ca Play & Win au lansat pe 30 iunie un nou single, „Change The World”.

REZUMAT VIDEO:

A urmat pe scena Anda Adam insotita de 4 dansatori/dansatoare care a mentinut o atmosfera placuta timp de o ora, la final a oferit autografe si s-a pozat cu fanii.

REZUMAT VIDEO:

Seara a fost incheiata de DJ INTERNULLO (unul dintre cei mai buni DJ din Europa) si jocuri de lumini si lasere.

Share Button

Leave a Reply