Festivalul Verii, Sannicolau Mare 2011 – ziua 2

Am refacut drumul catre Sannicolau si in ultima zi a evenimentului, startul la concerte s-a dat de catre formatia locala „Matura cu Corzi”, trupa folk – rock, acestia au cantat 100% live, lucru mai putin intalnit la acest festival.

Dupa „Matura cu Corzi” a urmat pe scena „Narcotic Sound & Cristian D.” alaturi de doua superbe ‘mamasite’ care au incis atmosfera.
Doar unul dintre membrii ‘Narcotic Sound’ a fost prezent (Marius Mirica, zis si Mariuu) insa atmosfera a fost incendiara pentru cei care au apreciat acest gen de muzica.
Baieti ! Urmeaza un dans hot din buric si solduri;
Fetelor ! Unul din cei mai hot artisti romanii canta cele mai fresh piese ale verii printre care si noul single lansat recent, „Poesia de Amor”.

REZUMAT VIDEO:

Intra pe scena si schimba ritmul muzical RAOUL care a interpretat numeroase piese pentru toate varstele. Tot el este cel care a ridicat lume multa in picioare si a pornit hora (asta pana la Mirabela Dauer).

Ultimul artist (artista) care isi face aparitia la „Festivalul Verii” de la Sannicolau Mare, dar nu cea din urma, este Mirabela Dauer, o arista plina de energie si o voce exceptionala.
Punctul maxim al acestui festival pare-mi-se ca a fost Mirabela Dauer, care s-a alaturat publicului pentru cateva minute si a cantat printre ei.
La final de interpretare solo (inainte de a canta alaturi de Raoul) domnul Primar i-a oferit un buchet de flori si i-a urat un sincer la multi ani pentru ca, cu o zi inainte, a fost ziua de nastere a artistei.
Primarul orasului alaturi de cateva mii de ‘guri’ i-au cantat aristei ‘La Multi Ani’.

Ultimele doua voci ale festivalului si-au unit fortele si au cantat impreuna pana putin dupa miezul noptii.

Pentru ‘Sannicolauseni, in speranta ca v-am oferit niste amintiri placute din orasul dumneavoastra va doresc toate cele bune si ne vedem la inceputul lunii septembrie pentru ‘Zilele Orasului Sannicolau Mare”, iar voi ceilalti ne vedem si prin alte locatii, acesta este abia inceputul.

Share Button

Leave a Reply