iBOY (2017) – Official Trailer

In timp ce cerea ajutor pentru a opri un atac violent asupra prietenei lui din liceu, un adolescent de 16 ani, pe nume Tom, este impuscat mortal.

Dupa ce se trezeste din coma, Tom descopera ca fragmente din telefonul sau inteligent s-au incorporat in creierul lui, dandu-i acestuia niste puteri supra naturale pe care numai eroii din carti le pot avea.

Noile sale puteri ii permit lui Tom sa interceptioneze undele electro-magnetice si sa asculte orice telefon de oriunde. Prin intermediul unui camp de forta electrica care actioneaza ca o armura, acesta detine capacitatea de a livra electrosocuri paralizante.

Constient de faptul ca revenirea la viata anterioara de adolescent normal este imposibila, Tom foloseste aceasta cunoastere si tehnologie pentru a se razbuna pe banda responsabila pentru atac, care l-a agresat pe el si pe prietena sa, Lucy.

1h 30min | Actiune, Crima, Sci-Fi | 27 Ianuarie 2017 (USA)

Actori: Bill Milner, Maisie Williams, Rory Kinnear, Miranda Richardson, Jordan Bolger, Charley Palmer Rothwell, McKell David, Aymen Hamdouchi, Pete Meads, Susan Fordham
Regizor: Adam Randall
Scenarist: Joe Barton
Studio: Netflix

Share Button

Leave a Reply