Imnul Liberty Parade 2012: Radio Killer – Is It Love Out There

Cea de-a 12 a editie a evenimentului LIBERTY PARADE, organizat de Radio 21, se va desfasura in data de 28 iulie, pe Liberty Parade Arena (plaja dintre Venus si Saturn)! Invitatul special din acest an este celebrul DJ ROGER SANCHEZ, regele house-ului.


In acest an, Liberty Parade beneficiaza de un super IMN compus si interpretat de RADIO KILLER! Radio Killer a devenit primul proiect de DJ din Romania care a reusit sa intre in playlist-ul BBC Radio One cu piesa “Lonely Heart”. Imnul Liberty Parade 2012 – Radio Killer – Is It Love Out There – a fost produs in studioul Hahaha Production.

Imnul Liberty Parade 2012, “Is It Love Out There“, lansat in matinalul Radio 21 de astazi, transmite feeling-ul care se regaseste in zecile de mii de inimi care bat la unison pe Liberty Parade Arena.

Despre “Is It Love Out There”, Paul Damixie si Lee Heart, cei doi membri Radio Killer, spun ca: “Este o piesa plina de energie, de vara, care transmite un vibe optimist si care ne reprezinta. Ne-am dorit foarte mult sa avem o contributie la imnul Liberty Parade, mai ales ca Paul participa in fiecare an la acest festival.” ENJOY! [@www.libertyparade.com]

LIBERTY PARADE este unul dintre cele mai indragite evenimente dance din Romania. Pentru ca isi doresc ca fanii Liberty Parade sa fie prezenti si in acest an alaturi de cei mai buni Dji pe Liberty Parade Arena, organizatorii au inceput deja pregatirile pentru 28 iulie 2012 si promit sa anunte cat mai curand toate detaliile legate de line-up evenimentului!

Share Button

Leave a Reply