Insidious: The Last Key (2018) – Insidious: Ultima cheie

Mintile creative din spatele celebrei trilogii “Insidious” se intorc cu cel mai infiorator capitol al seriei: ‘Insidious 4: The Last Key‘.

Filmul incepe in locul in care Elise Rainer si-a petrecut tineretea. Inca de mica, ea a avut abilitatea de a vedea fantome si tot ce este rau. Mare parte din copilaria sa si-a petrecut-o alaturi de fratele sau Christian in New Mexico. Tatalui ei nu ii placeau aceste abilitati si o pedepsea, iar atunci cand se afla in subsolul casei, Elise deschide o usa si da drumul unui spirit demonic care ii ucide mama.

Actiunea se muta in prezent, unde Elise primeste un telefon de la proprietarul fostei ei case. Astfel parapsihologul Dr. Elise Rainier se va confrunta cu cel mai infricosator cosmar, in fosta sa casa. Specs si Tucker i se alatura in aceasta incercare de a scapa de spiritele malefice care ii bantuie casa. Ei se vor aventura pe taramul de ‘Dincolo’ si vor incerca sa invinga cele mai degenerate si intimidante fiinte care au chinuit-o din inca din anul 1950.

PG-13 | 1h 43min | Horror, Mister, Thriller | 5 Ianuarie 2018 (Romania)

Actori: Spencer Locke, Lin Shaye, Caitlin Gerard, Angus Sampson, Leigh Whannell
Regizor: Adam Robitel
Scenarist: Leigh Whannell
Studio: Universal Pictures

Parapsychologist Dr. Elise Rainier faces her most fearsome and personal haunting yet, as she is drawn back to her ghostly childhood home, where the terror began.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.