Jasmine Saraj feat Fresh Kid – Merg mai departe

Featuring de senzație intr-o piesă ce dă titlul unei campanii umanitare pentru copii.

Dincolo de goana după faimă,concerte și bani,unii artiști iși rup din prețiosul lor timp pentru a susține cauze nobile și pentru a da un exemplu pozitiv generației care ii ascultă.

Merg mai departe” este o campanie de ajutorare și responsabilizare ai cărei promotori sunt copiii fenomen ai industriei muzicale romanesti, Fresh Kid, puștiul de sub aripa lui Smiley, și tanara artista Jasmine Saraj.
jasmine_fkid_merg_mai_departe
Cei doi își propun să-și convingă propria generație dar mai ales copiii și adolescenții care provin din familii cu situație materială decentă să doneze haine, alimente, jucării și bani unor copii fără posibilitați, pentru a le aduce un zâmbet in perioada sărbătorilor de iarnă. Pentru aceasta, Jasmine Saraj și Fresh Kid lanseaza videoclipul melodiei „Merg mai departe” in regia lui Alex Ceausu.

In clip apare Lora, frumoasa artistă fiind o susținătoare declarată a campaniei. Ioana Anuța, cea care s-a clasat pe locul 2 la X-Factor a răspuns și ea chemarii celor doi, fiind prezentă la filmari. Initiatorii campaniei sunt Jasmine Saraj si Fresh Kid sprijiniti de Asociatia Musicforkids si Bambi D art School in parteneriat cu Mark Twain International School si Palatul National al Copiilor, Denisa de la Bambi avand o implicare majora in acest proiect amenajand chiar un punct de colectare a donatiilor la Scoala de Arte pe care o conduce. Melodia „Merg mai departe” poate fi un imn al generatiei tinere si nu numai și a fost compusă de Cătalin Dascălu, la Mixton Music Studio.

Share Button

Leave a Reply