Jessica D & Marquess ft. Jimmy Dub – Beso (videoclip)

Jessica D, in colaborare trupa latino Marquess si Jimmy Dub lanseaza un videoclip pentru cel de-al doilea single din cariera, ‘Beso‘!!
marquess-jessica-d-feat-jimmy-dub-beso
Jessica D se afla la al doilea single din cariera sa. Desi in Romania nu este prea cunoscuta, ea se bucura de sustinere mare in Tunisia, Liban, Egipt si Israel unde single-ul „Hero” a fost pe prima pozitie in topuri si este difuzat in cluburi.

Membrii trupei latino Marquess sunt foarte aproape de spiritul romanesc declarand ca: „Pentru Christian Romania este o a doua casa. Pentru Sascha si Dominik, primele lucruri la care sen gandesc atunci cand vine vorba despre tara voastra sunt oamenii minunati si peisajul incredibil de aici.

Jessica, interpreta single-ul „Hero” a povestit despre aceasta prima colaborare a ei cu niste artisti straini: ‘Ne-am distrat pe cinste! Tin minte ca in Bucuresti era aproape iarna si frig iar noi am filmat pe o plaja fierbinte, am facut baie in ocean si cel mai important, am ramas foarte buni prieteni.’

Marquess este un proiect originar din Hanovra, Germania, ce a lansat pana acum sapte albume de studio, care au ocupat pozitii de top pe tot teritoriul Europei.

Share Button

Leave a Reply