Maze (2017) | Official Trailer

Filmul ‘Maze’ este inspirat de adevaratele evenimente ale evadarii din inchisoarea de maxima securitate, labirintul HMP din nordul Irlandei, din anul 1983, a prizonierilor IRA (Provisional Irish Republican Army) care a devenit cea mai mare evadare din Europa de dupa cel de-al doilea razboi mondial.

In timp ce Larry Marley (Tom Vaughan-Lawlor), arhitectul sef al evadarii, isi pune in aplicare planul, el intra in contact cu gardianul inchisorii, Gordon Close (Barry Ward). Initial, Larry si Gordon sunt dusmani confirmati, născuti pe partile opuse ale diviziunii politice a Irlandei de Nord, dar cand Larry isi da seama ca Gordon poate sa-i fie util pentru planul sau de evadare in mod involuntar, acesta incepe sa il seduca putin cate putin.

Larry intentioneaza sa se foloseasca si sa-l manipuleze pe Gordon pentru a se apropia de obiectivul sau, dar ceea ce urmeaza este o drama tensionata si intriganta in care o relatie improbabila este forjata intre doi inamici, drama care va avea consecinte foarte grave pentru ambele parti.

1h 32min | Aventura, Crime, Drama | 22 Septembrie 2017 (Irlanda) | 22 Martie 2019 (USA)

Actori: Tom Vaughan-Lawlor, Barry Ward, Martin McCann
Regizor: Stephen Burke
Scenarist: Stephen Burke
Studio: Lightyear Enertainment
WebSite: www.mazethemovie.com

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.