Maze Amaze – Soare pentru doi (single nou/videoclip)

Maze Amaze este cel mai nou proiect de pe scena muzicala romaneasca, care lanseaza videoclipul piesei ‘Soare pentru doi‘!!

Maze Amaze reinventeaza electro pop-ul, prin compozitii fresh, linii de voce neasteptate, versificatie facila, dar plina de continut si sunet original. In spatele proiectului sta un duo de muzicieni cu background diferit, dar care se completeaza reciproc.

Compozitia ii apartine lui Yvat, artist de muzica electronica cu o experienta de sound designer de mai mult de zece ani si cu o discografie impresionanta, de peste 30 de albume. Yvat lucreaza ca producator si sound designer pentru una dintre cele mai mari baze de sunet din lume — Ueberschall (Germania) si a colaborat cu Power FX (Suedia). In ultimii ani, artistul a sustinut numeroase concerte pe intreg continentul.

Tanarul compozitor Mohra este cel care semneaza liniile de voce surprinzatoare, usor de retinut si fredonat. Tot Mohra este solistul cu un ambitus impresionant, care permite o interpretare versatila. Dincolo de productia muzicala, proiectul Maze Amaze este conceput pentru o experienta spectaculoasa in concerte live.

Share Button

Leave a Reply