Mika Moupondo – Song Without Words (single nou)

Mika Moupondo revine pe scena muzicala si ne canta ‘Song Without Words‘, o melodie cu versuri in engleza si franceza care spune o frumoasa poveste de dragoste, varianta oficiala a single-ului este lansata azi de catre Red Clover Media.

Lansata in luna iubirii, melodia “Song Without Words” e declaratia de dragoste perfecta, fie ca sarbatoriti Valentine’s Day, Dragobetele sau iubirea pur si simplu. Enjoy !

Mika Moupondo s-a nascut in Romania, insa cea mai mare parte a copilariei si-a petrecut-o in Congo. Pasiunea pentru muzica si-a descoperit-o in scoala generala cand a inceput sa cante la diferite spectacole.

In urma cu cativa ani Mika, impreuna cu Mihai Ristea, colegul sau de la Montuga, au cucerit toate clasamentele cu piesa “Sofia” si chiar au castigat la Romanian Top Hits premiul “Best New Act”. Dupa ce au lansat mai multe single-uri ce se regasesc pe un album semnat Montuga, cei doi s-au hotarat sa se concentreze pe proiectele solo. Mika s-a axat pe productia muzicala si a colaborat cu casa de productie infiintata de varul sau Mohombi.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.