Miss Mary – I Hate Ya (videoclip)


Miss Mary lanseaza noul single “I Hate Ya”, o piesa pop-R&B care fara indoiala te va cuceri de la primele acorduri. Piesa a fost produsa de HaHaHa Production, impreuna cu Chucho si Miss Mary. “I Hate Ya” beneficiaza de un un videoclip filmat de echipa Creathieves la sfarsitul lunii martie.

Videoclipul transpune in imagini starile prin care treci atunci cand pui capat unei relatii. Miss Mary isi interpreteaza foarte bine personajul si reuseste sa transmita emotiile melodiei. Vocea distincta si refrenul memorabil fac din “I Hate Ya” o piesa care merita ascultata. Enjoy!

Miss Mary a impresionat publicul inca de la primul single, “You don’t love me”, ascultatorii declarandu-se incantati de vocea si interpretarea ei. Pustoaica de doar 14 ani, la acea vremea, aducea un aer tineresc in muzica romaneasca si oferea o alternativa la muzica dance care acaparase piata.

Al doilea single, “Open”, a fost insotit de un videoclip ce s-a situat in topul difuzarilor si i-a adus lui Miss Mary o multime de fani. La inceptul acestui an, a participat la Selectia Nationala pentru Eurovision cu piesa <> in compunerea careia s-a implicat alaturi de FlyinState, Chucho si Xonia.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.