Narcotic Sound and Christian D – Te iubesc (Videoclip)

Narcotic Sound and Christian D lanseaza alaturi de Cat Music o piesa produsa in studiourile Narcotic Creation, in care au puse pe note muzicale cea mai simpla si sincera declaratie a iubirii – “Te iubesc”, o noua piesa in limba romana dupa “Labirint de sentimente”.

Piesa evidentiaza o emotie in care ne regasim cu totii, de la tinerii care simt primii fiori, pana la bunicii nostri care inca o traiesc.

Sentimentele exprimate in versurile piesei sunt conturate perfect printr-un videoclip, in regia lui Ionut Trandafir (Trandafilm) si produs impreuna cu Iankoo si gasca Narcotic Creation.

“Am lucrat la acest single cu cea mai mare placere! Iubim in diferite forme si feluri, asa ca si in piesa asta am imbinat diverse stiluri: pop, dance si house, pentru ca iubim muzica in toate formele ei. Iubim oameni, lucruri, locuri, dar cel mai frumos e atunci cand ai curaj sa rostesti aceste doua cuvinte, aparent simple: “Te iubesc”. Poate prind mai multi oameni curaj dupa ce asculta piesa noastra!” au declarat Marius Mirica si Christian D.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.