Nora En Pure – Come With Me (videoclip)

Nora En Pure - Come With Me
Proiectul elvețian Nora en Pure a revenit în atenția scenei house cu o super producție deep. Piesa ‘Come with me’ oferă feeling de vară, pe cele mai intense beat-uri. Iată că bucata muzicală se bucură acum de un clip oficial, prezentat în exclusivitate, în țară, de către label-ul Ritma România. Materialul video apare ca o poveste spusă de la sfârșit la început, ornată cu dragoste și tristețe.

Românii au prins aripi, în acest sezon, pe beat-uri deep. De la localuri la clienți, cerințele pentru DJ-ii genului și petreceri cu ochelari de soare, până în zori, au crescut semnificativ. Bomba deep întrece orice așteptări în vara lui 2013, cu hit-uri ce nu scapă de butonul de replay. Aceasta este și povestea ‘Come with me’ – o piesă frumoasă precum cel mai cald anotimp.

„Come with me” face parte din EP-ul cu același nume, alături de alte două bucăți muzicale indie dance: Loneliness și Norma Jean. EP-ul a avut parte de succes, ajungând pe poziția 29 Beatport. Single-ul este construit cu o bază emoționanată de pian, împletit în tandem cu vocalul jazzy drept suport melodic. Aceasta este combinația fericită care a atras atenția unor label-uri precum Kontor, Warner Music UK, Ministry Of Sound și acum și Ritma Records.

Share Button

Leave a Reply