Overboard (2018) – Official Trailer

Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM) și Pantelion Films prezintă Overboard, o abordare modernă și plină de prospețime a unei comedii romantice celebre.

Cu o întorsătură de situație spumoasă, Overboard se concentrează asupra lui “Leonardo” (Eugenio Derbez), un seducător egoist și răsfățat, ce face parte din cea mai bogată familie din Mexic și asupra lui “Kate” (Anna Faris) , o mamă singură ce de abia își duce traiul împreună cu cei 3 copii ai ei. Kate e angajată să mențină curățenia pe luxosul iaht al lui Leonardo, până în momentul în care e concediată pe nedrept de acesta, care, pe deasupra, refuză și să-i plătească ce îi datorează.

La scurt timp după acest lucru, Leonardo cade peste bord în timpul unei petreceri prea înfierbântate și se trezește a doua zi pe mal, suferind de cea mai acută formă de amnezie. Kate apare la spital și, ca să i-o plătească, îl convinge pe Leonardo că e soțul ei și îl pune la muncă pentru prima oară în viața lui. La început Leonardo e nefericit și stângaci, dar încet încet începe să se descurce. În cele din urmă, Leonardo câștigă respectul noii sale “familii” și a colegilor de muncă.

Dar adevărata familie de miliardari a lui Leonardo îl caută pe acesta cu disperare. În același timp, pericolul ca lui Leonardo să-i revină brusc memoria plutește în aer. Întrebarea care se pune e: o să rămână Leonardo împreună cu noua sa familie sau o să pună indiciile cap la cap și o să îi părăsească pentru totdeauna?

PG-13 | Comedie, Romance | 11 Mai 2018 (RO)

Actori: Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz, Josh Segarra
Regizor: Rob Greenberg
Scenarist: Bob Fisher, Rob Greenberg, Leslie Dixon
Studio: Pantelion Films

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.