Park Place – Out of Time (videoclip)

MediaProMusic ne prezinta noul videoclip Park Place pentru piesa ‘Out of Time’.

Pentru acest clip, Ovidiu Junghiatu (sau ‘Park Place’) a colaborat cu Iulia Albu care a intrat in pielea personajului pe care il interpreteza in videoclip, purtand nu mai putin de 7 tinute diferite concepute de ea in calitate de ‘fashion editor’.

`A fost o experienta inedita pentru mine, fiind prima oara cand iau contact cu aceasta zona, cea a muzicii. Am avut privilegiul de a lucra alaturi de o echipa de profesionisti, ca Liviu Neagoe, directorul de imagine Adrian Silisteanu precum si multi altii al caror nume din pacate nu l-am retinut, insa fara ajutorul carora acest proiect nu ar fi putut fi ceea ce este in momentul de fata. Este o premiera pentru Flapper Girl, si este un pas in directia corecta`, a declarat Iulia Albu.

Piesa are succes si in strainatatea ocupand si locul 1 in anumite clasamente de muzica, clipul nu va va dezamagi nici el, acesta a fost filmat de o ‘echipa de exceptie formata din cei mai „ravniti” specialisti ai momentului’. Filmariile au avut loc la Palatul Ghica si au durat o zi si o noapte, bugetul alocat a fost considerabil. ENJOY !

Share Button

Leave a Reply