Paul Damixie – Get Lost (Official video)

Dupa ce a fost inclus in playlist-urile MTV Dance UK si Kiss FM UK cu piesa ‘Time‘, DJ-ul si producatorul roman, Paul Damixie, se pregateste sa dea lovitura cu un nou single – ‘Get Lost‘.

Piesa a intrat pe radio in top 10 cele mai difuzate piese, dar si in top 10 cele mai cautate piese pe Shazam Romania si a devenit virala printre utilizatorii platformei Spotify in Statele Unite.

Videoclipul piesei, filmat integral in Mexic, se deruleaza ca un film de actiune, cu puternice accente parodice, avand la baza povestea jefuirii unei banci.

Paul Damixie este producator, remixer si DJ, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. Paul a fost si DJ-ul unuia dintre cele mai de succes proiecte din Romania – Radio Killer, care a reusit sa cucereasca industria muzicala locala si internationala cu hit-uri precum „Voila” , „Be free” sau „Lonely Heart”.

Este totodata cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello”, intr-un adevarat imn house, ce a devenit cunoscut in intreaga lume.

Anul trecut, Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix in 2015 in Statele Unite ale Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Premiul i-a fost inmanat chiar de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia si unul dintre cei mai importanti DJ din lume, in Miami, in cadrul “2016 Remix Awards”.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.