Personal Shopper (2017) – Official Trailer

Pelicula plasata in lumea modei pariziene care se intretaie cu elemente supranaturale, o aduce pe Maureen Cartwright (Kristen Stewart) in rolul unei americance care lucreaza pentru o celebritate din industria modei.

Ca angajata, Maureen trebuie sa ii aduca Kyrei ţinutele de lux si bijuteriile de designer pe care le poarta la diferite evenimente mondene, dupa care trebuie sa le returneze creatorilor. Numai ca americanca si-a facut un obicei din a imprumuta aceste haine pentru a le purta ea insasi.

Dincolo de toate aceste lucruri, Maureen avea un frate geaman care a murit la Paris din cauza unei malformatii la inima de care sufera si ea.

Medium in timpul liber, Maureen asteapta cu nerabdare o manifestare a spiritului lui Lewis. Prietenii sunt din ce in ce mai ingrijorati pentru ea si ii cer sa treaca peste aceasta tragedie. Intr-o zi, Maureen primeste o serie de mesaje anonime ciudate pe telefonul mobil. Manifestarile asteptate isi fac in cele din urma aparitia intr-o noapte ceea ce o infricoseaza pe tanara Maureen…

R | 1h 45min | Drama, Horror, Mister | 14 Decembrie 2016 (Franta)

Actori: Nora von Waldstätten, Lars Eidinger, Kristen Stewart, Anders Danielsen Lie
Regizor: Olivier Assayas
Scenarist: Olivier Assayas, Christelle Meaux
Studio: IFC Films

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.