QUB – I like my tunes (single nou, debut)

QUB este un proiect muzical nou ce isi marcheaza debutul cu piesa „I Like My Tunes”!

Piesa „I Like My Tunes” a fost produsa de cei trei membrii ai trupei (Shatyr, Rugz, Danni Ionesco) si imbina trei trei stiluri muzicale: soul, rock si rap. ENJOY !
ENJOY !

Proiectul QUB (Quite Uncommon Beats) a luat nastere in 2011 si reprezinta o fuziune a trei genuri muzicale diferite, reprezinta colaborarea a trei artisti, Rugz, Danni Ionescu si Shatyr, fiecare dintre ei cu un background solid in muzica.

Rugz poate fi considerata partea soul a proiectului QUB. Artista s-a facut remarcata in industria muzicala nu doar prin piesele ei, ci si prin compozitiile realizate pentru alti artisti.

Partea rock ii revine lui Danni Ionesco, fost solist al unei trupe de gen. Danni a descoperit pasiunea pentru muzica inca din copilarie, pe cand compunea linii melodice la pian. Pe langa activitatea sa muzicala, Danni face parte si dintr-un grup de teatru alaturi de care a jucat in numeroase spectacole.

Shatyr sustine partea rap a proiectului QUB si a avut primul contact cu muzica in 2000, an in care a infiintat propria sa trupa.

Recent, cei trei QUB au filmat si videoclipul single-ului „I Like My Tunes” si promite imagini in ton cu sound-ul neconventional al piesei.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.