Radio Killer – Don’t Let The Music End (single, videoclip)

Radio Killer‘ lanseaza un nou single si videoclip, ‘Don’t Let The Music End‘, cu care spera sa cucereasca topurile muzicale romanesti si internationale !

Cum ar fi o zi din viata noastra fara muzica? Ce s-ar intampla daca sunetele s-ar opri?

HaHaHa Production si Roton fac un pas in fata si lanseaza un mesaj prin care raspunsurile la aceste intrebari nu mai sunt necesare: Don’t let the music end!

„Pentru noi totul incepe de la muzica: dorinta de a ne trai visele, zambetele pe care le daruim si le primim, energia de care avem nevoie in fiecare zi pentru a duce mai departe tot ce ne-am propus. Deci, cine si-ar dori sa opreasca muzica? Noi nu!”, declara membrii trupei Radio Killer.

In regia lui Iulian Moga, videoclipul sustine ideea ca muzica aduce cu sine culoarea. Iar pentru ca flirtul, iubirea, dansul si lumea intreaga sa fie
inconjurate de culoare, este important ca muzica sa se auda fara incetare. Filmarile au avut loc la Studiourile Atlantis, cea mai interesanta parte pentru participanti fiind, cu siguranta, ploaia cu vopsea.

Pana in prezent, Radio Killer a ajuns cu cel mai recent sigle lansat, Lonely Heart, pe primele locuri in Franta, Rusia, Anglia, devenind unul din numele romanesti favorite pentru pietele internationale. Mai mult, piesa a fost inclusa in playlist-ul BBC Radio One, fiind primul proiect de Dj din Romania care reuseste o astfel de performanta.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.