Sunfun feat. Adaggio – Always By My Side (single nou)

Sunfun feat. Adaggio au lansat cel mai nou single al proiectului, „Always By My Side„.

Prin intermediul piesei „Always By My Side ” baietii vor sa arate ca muzica dance poate suna si altfel si cred ca au reusit, sună destul de diferit de ce auzim de obicei si chair foarte bine. ENJOY !

Sunfun feat Addaggio este un proiect dance/club foarte fresh, creat in anul 2009 de catre trei producatori experimentati ce si-au dorit sa arate publicului care este nivelul la care muzica actuala ar trebui sa se ridice.

Primul lor single, ‘So Untrue’, a fost foarte bine primit de catre lumea dance-ului, fiind sustinut de radiourile din mai multe teritorii, printre care Romania, Rusia, Turcia, Cipru si Grecia. Piesa a beneficiat de asemenea si de un remix produs de catre Gino Manzotti, membru al celebrei trupe dance DJ Project. In toamna lui 2010 Sunfun feat. Adaggio au lansat cel de-al doilea single, ‘I Feel Love’. Piesa a fost foarte bine primita de radiourile din Grecia, Cipru si Siria si s-a bucurat de un videoclip sugestiv filmat noaptea pe strazile Bucurestiului.
Proiectul este format din Horea Pascu, Florin Pop Magda (a.k.a. Adaggio), cel de-al treilea producator preferand sa isi pastreze anonimatul. (Sursa: roton.ro)

Share Button

One Response

  1. io 06/09/2011

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.