The Final Wish (2018) – Official Trailer

Creatorul francizei ‘Destinatie Finala’ revine cu o noua poveste despre moarte. Dupa moartea tatalui sau, Aaron Hammond se intoarce in orasul sau natal pentru a-si ajuta mama devastata de de acest nefericit eveniment si pentru a se confrunta cu demonii din trecut. Aaron incepe sa duca o viata normala si linistita, dar nu npentru mult timp. Cautand printre lucrurile tatalui sau, Aaron descopera un obiect misterios care ascunde un secret intunecat. Pew masura ce dorintele sale incep sa se materializeze, Aaron este convins ca rugaciunile sale au fost ascultate, dar foarte curand, tanarul isi da seama ca pretul acestui noroc este mult mai sinistru decat isi imagina el vreodata. Aaron descopera ca exista ceva mult mai primejdios in spatele norocului sau si ca pretul dorintei sale ar putea fi chiar propriul suflet. In tot haosul acesta, un lucru este sigur: atunci cand disperarea loveste, fii atent la ceea ce iti doresti.

1h 35min | Horror | 24 Ianuarie 2019 (USA)

Actori: Michael Welch, Melissa Bolona, Jonathan Daniel Brown, Lin Shaye, Spencer Locke, Tony Todd, Kaiwi Lyman, Jean Elie, Christopher Murray
Regizor: Timothy Woodward Jr.
Scenarist: Jeffrey Reddick, Jonathan Doyle, William Halfon
Studio: Cinedigm

After the death of his father, Aaron returns home to help his grief-stricken mother and to confront his past. Going through his dad’s belongings, he comes across a mysterious item that is more than it seems.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.