The Informer (2019) – Official Trailer

Pete Koslow este un fost soldat al fortelor speciale a carui planuri de viata sunt date peste cap atunci cand este condamnat la inchisoare pentru ca a incercat sa-si protejeze sotia. In timpul detentiei sale, FBI-ul ii propune o intelegere prin care poate fi eliberat mai devreme daca devine informator si isi foloseste abilitatile sale intr-o operatiune sub acoperire menita sa distruga cel mai puternic sef al crimei organizate din New York.

Aflat la un pas de libertate, Koslow trebuie sa se intoarca in locul din care a luptat atat de tare sa plece, inchisoarea din Bale Hill, unde misiunea sa devine o cursa contracronometru atunci cand o afacere cu droguri esueaza si ameninta sa-l identifice drept un spion. Prins intr-o lume a unor alegeri imposibile, Koslow trebuie sa-si faca un plan de scapare din ghearele a trei dintre cele mai puternice organizatii din New York: mafia, NYPD-ul si FBI-ul, pentru a se salva pe el insusi si familia sa.

Crima, Drama | 29 Martie 2019 (RO)

Actori: Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Clive Owen, Common, Ana de Armas
Regizor: Andrea Di Stefano
Scenarist: Matt Cook, Andrea Di Stefano
Studio: Aviron Pictures

An ex-convict working undercover intentionally gets himself incarcerated again in order to infiltrate the mob at a maximum security prison.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.