The Last Circus (2011) – Official Trailer


1937, Spania se afla in mijlocul brutalului razboi civil spaniol. Un circ de clovne este intrerupt la jumatatea unui spectacol si luat cu forta de militie (politie).
Circul este predat unei machete si este pus sa lupte impotriva soldatiilor nationali, ucigand cu salbaticie un intreg pluton.
Cativa ani mai tarziu (1973), la sfarsitul acestui regim, Javier, fiul unui clown, doreste sa calce pe urmele tatalui sau, insa alege sa fie un clovn suparat datorita tragediei clovnilor care a avut loc in anii precedenti.

El isi gaseste de lucru la un circ cu o distributie ciudata de caractere, aici o intalneste si pe Natalia, o acrobata care este casatorita cu Sergio, un sot violent.
Javier se indragosteste de Natalia si incearca sa o salveze de actele de violenta ale sotului ei care devine gelos. Natalia este sfasiata intre afectiunea ei fata de Javier si pofta ei pentru Sergio.
Cum nici unul din cei doi barbati nu este dispus sa dea inapoi, acest triunghi amoros evolueaza intr-o batalie feroce intre ‘Clownul Suparat’ si ‘Clovnul Fericit’.

Acest scenariu absurd ridica cortina pentru o poveste de dragoste rasucita, de razbunare, si clovni psihopati, care ar putea singurul izvor din mintea regizorului Alex de la Iglesia.

Titlu: The Last Circus (2011)
Gen: comedie, drama, razboi
Actori: Carlos Areces, Antonio de la Torre and Carolina Bang
Regizor: Álex de la Iglesia
Scenarist: Álex de la Iglesia
Data lansare: 12 august 2011
Studio: Magnolia Pictures

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.