Hunger Games (2012) – Official Trailer

Filmul ‘The Hunger Games’ este o adaptare dupa trilogia SF scrisa de Suzanne Collin. Cea mai buna poveste din 2008, cartea vanduta in aproape 1 milion de exemplare in peste 38 de tari, The Hunger Games ( Jocurile Foamei) a devenit un adevarat fenomen in SUA si din 2012 ajunge pe marile ecrane.

Synopsis: Actiunea din The Hunger Games se desfasoara intr-o America postapocaliptica, impartita in 12 districte. Razboiul, foamea si focul au distrus America de Nord intr-un viitor apropiat iar pe teritoriul vechiului continent se ridica natiunea Panem.
In fiecare an cate doi reprezentanti din fiecare district sunt alesi pentru a participa la The Hunger Games – Jocurile Foamei.
Astfel cate 24 de adolescenti sunt luati de langa familii si fortati sa se lupte pe viata si pe moarte intr-un show televizat urmarit la intensitate maxima. Doar unul se va intoarce acasa in viata.

(Sursa: ProCinema.ro)

Filmul are un buget de 75 de milioane de dolari, specialistii il anunta drept urmatoarea franciza blockbuster iar filmarile sunt in toi.

PG-13 | 2h 22min | actiune, aventura, SF | 23 Martie 2012 (USA)

Actori: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth
Regizor: Gary Ross
Scenarist: Suzanne Collins, Gary Ross
Studio: Lionsgate

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.