Tranda – Dimineața (feat. Deliric & Nane)

Okapi Sound prezintă cel mai nou single al lui Tranda: „Dimineața”, melodia fiind lansată pe pagina de Facebook a artistului și pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.
dimineata_tranda
Colaborarea cu Deliric și Nane reprezintă cel de-al doilea single extras de pe EP-ul „CONSTANGELES – Volumul 1”, care urmează să fie lansat în următoarea perioadă la Okapi Sound. După cum spune artistul, materialul este unul pe care a experimentat atât ca sound, cât și ca interacțiune cu cei care au participat la acesta. „CONSTANGELES – Volumul 1” conține opt piese și colaborări cu Grasu XXL, Smiley, Sore, Cabron, Nane, Deliric și nu numai.

Despre „DimineațaTranda spune că: „Piesa e inspirată dintr-o perioadă în care simțeam că mă plafonez și eram conștient de asta. Pierdeam nopțile aiurea, până într-o dimineață în care mi-am dat seama că fac același lucru și în stilul ăsta o să am multe de pierdut mai târziu. A fost o combinație de panică și motivație în același timp.

Aveam nevoie de o schimbare.

În aceeași dimineață am scris piesa și, după ce am tras-o, le-am trimis-o baieților. Au rezonat imediat cu starea ei. Sper ca lumea să o simtă și să înțeleagă ce trebuie.”

Întreg conceptul grafic al EP-ului „CONSTANGELES – Volumul 1”, care se va diferenția de precedentele prin stilul inedit, a fost realizat de Costin „Tranda” Trandafir, alături de Griffo pentru Quart, cunoscut fiind faptul că Tranda este și graphic-designer și are o pasiune dezvoltată pentru desen și artă plastică.

Instrumentalul pentru „Dimineața”, cel de-al doilea single extras de pe EP-ul „CONSTANGELES – Volumul 1”, a fost produs de Tranda, Grasu XXL fiind cel care s-a ocupat de mixaj și masterizare. Melodia este lansată la două luni după „Fără Griji”, single-ul care anunța noul material al lui Tranda.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.