Vest Autentic pe Mures (video ziua 1)


SURSA FOTO: Alex Marica (primatimperiam.ro)
M-am pus si eu putin in miscare weekend-ul acesta si am ajuns la Periam Port pentru a lua parte la Zilele Localitatii Periam, intr-o editie cu totul speciala, cu oameni minunati care s-au implicat serios si s-au straduit sa ofere un spectacol extraordinar.
Pe de alta parte, evenimentul si-a schimbat atat data de desfasurare cat si locatia, acesta a avut loc la Periam Port in perioada 6 – 7 august.
Putem spune astfel ca ne aflam la prima editie a festivalului „Vest Autentic pe Mures”, festival care, de aceasta data, a tinut locul traditionalei „Ruga la Periam”.
Ca tot s-au petrecut multe schimbari, Festivalul ‘Vest Autentic pe Mures’ a debutat cu numeroase competitii sportive, diverse concursuri despre care puteti afla mai multe pe pagina officiala de internet a localitatii Periam, www.primatimperiam.ro, unde gasiti si cele mai proaspete stiri din Periam.

Revenind asupra temei propuse (?!), mi-am facut si eu prezenta la aceasta manifestare cu precadere de a lua parte la principalele spectacole propuse pentru cele doua zile de festival.
In prima zi a acestui festival au concertat AUREL MOLDOVEANU si trupa/grupul RO-MANIA, doua nume bine cunoscute in industria muzicala (etno / populara) din Romania, drept urmare, va prezint si eu un rezumat al concertelor sustinete de acestia cu speranta ca va fi o amintire placuta pentru cei pentru care s-a realizat acest festival si nu numai. ENJOY !

Concert AUREL MOLDOVEANU la PERIAM PORT 2011

Pentru doritori, varianta HD si full (35 – 45 min) este disponibila pe DVD.

Concert RO-MANIA la PERIAM PORT 2011

Share Button

Leave a Reply