Zilele Ineului 2011 – Video LIVE, concerte

CONCERTE” Ela Rose, Compact, Dony & David DJ, Daggu Project feat. Kleo .

sursa foto: arq.ro

Am reusit si eu in acest an sa ajung la Ineu pentru a lua parte la ‘Zilele Orasului Ineu’ (aprox. 130 km).
Am promis in anunturile pe care le-am publicat anterior ca voi ajunge atat la Ineu cat si la Chisineu Cris, promisiune pe care mi-am indeplinit-o intr-o oarecare masura… .
OK, sambata, 13 august 2011, am ajuns la Ineu si am pus accentul pe principalele evenimente si concerte din ziua respectiva.
In deschiderea programului de concerte de la Ineu a debutat, Kayla, urmata de Melisa (am intalnit-o in 2009 la Sebis) si Daggu Project feat. Kleo.
Dupa acestia, au urcat pe scena trupa COMPACT, ELA ROSE si DONY & DAVID DJ.
Asadar, dati-mi voie sa va prezint un rezumat al evenimentelor care au avut loc sambata, 13 august, la Ineu in cadrul zilelor orasului:

CONCERTE Kayla, Melisa (am intalnit-o in 2009 la Sebis) si Daggu Project feat. Kleo;

missing video

CONCERT Compact;

CONCERT Ela Rose & Mossano;

missing video

CONCERT Dony & David Dj.

Pot zice ca a fost cel mai reusit eveniment de la Ineu, publicul a fost mult mai ‘nebun’ in aceasta editie, a dansat, a tipat si a cantat alaturi de artistii de pe scena (in special publicul de langa scena).
In cea de-a doua zi a evenimentului am ajuns cu mult mai tarziu si m-am dus direct la Chisineu Cris pentru concertul FLY PROJECT… . M-am reintors la Ineu unde am prins cateva momente ale concertelor de folclor cat si focul de arificii care a avut loc la final.
Sper ca aceste inregistrari video va vor servi ca niste amintiri placute si mai sper ca la anul sa ne revedem, CIAO !

Share Button

Leave a Reply