Zilele ors. Sannicolau Mare (2016)- What’s Up, Jimmy Dub, Dj Sava…

Zilele de 2 – 4 septembrie au marcat Zilele Orasului Sannicolau Mare din acest an, in cadrul carora au avut loc diferite activităti culturale, educationale, sportive sau de divertisment.

Cu precadere pe muzica si diverstisment, ca de fiecare data, in prima seara a eveimentului, vineri, la Sannicolau Mare au avot loc concerte de muzica populara sau etno, seara de sambata a fost dedicata muzicii usoare/disco, iar seara de duminica aduce, ca de fiecare data, incertitudine avand in vedere ca nu exista o tema anume pentru evenimentele culturale, de divertisment, etc., care au loc an de an.

Sarind peste ziua de vineri (?!)… Sambata seara, pe langa mici si bere, sanmiclausenii si vecinii lor s-au distrat in aer liber pe muzica urmatorilor artisti: Claudia Pavel, Andeeno Damassy & Jimmy Dub, Dj. Sava & Misha & Hevito si What’s Up.

In ziua de duminica, muzica din boxe a cantat pentru toate varstele. Cei care au avut grija de acest lucru au fost: Gabriel Dorobanțu, Nico, Mihai Trăistariu si Aurel Moldoveanu.

Mai jos, puteti urmari imagini importante de la concertele din cadrul evenimentului, enjoy!

01. Claudia Pavel;

02. Jimmy Dub & Andeeno Damassy;

03. Dj Sava & Hevito;

04. Dj Sava & Misha;

05. What’s Up;

06.Nico (& Shobby);

07.Aurel Moldoveanu;

08.Mihai Traistariu.

Share Button

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.